Home / Knjaževac / Knjaževac : PRIJATELJI I DOBRE KOMŠIJE , PRE SVEGA

Knjaževac : PRIJATELJI I DOBRE KOMŠIJE , PRE SVEGA

 

KOMPANIJA KNEZ PETROL DONIRALA MEDICINSKI APARAT ZDRAVSTVENOM CENTRU KNJAŽEVAC

Zdravstveni centar Knjaževac obavlja delatnost Doma zdravlja na primarnom nivou zdravstvene zaštite kao i specijalističko-konsultativnu i bolničku zdravstvenu delatnost u Opštoj bolnici.

U Opštoj bolnici u okviru službe interne medicine ima 40 postelja . Donirani medicinski aparat defibrillator, primarno je namenjen za hitno spašavanje pacijenata sa simptomima iznenadnog srčanog zastoja .

Defibrilatori su dizajnirani za otklanjanje poremećaja u radu srca koji su opasni po život .
U ime grada Knjaževca predstavnike kompanije Knez Petrol dočekao je Predsednik opštine Milan Djokić, kao I predstavnici ZC Knjaževac Dr. Ivica Rakić , v.d direktor ZC Knjaževac kao I Dr.Darko Mrković Upravnik opšte bolnice I načelnik internog odeljenja.

Na donaciji kompaniji Knez Petrol I Srdjanu Kneževiću u ime gradjana Knjaževca se zahvalio predsednik opštine Knjaževac Milan Djokić kao I direktor ZC Knjaževac Ivica Rakić .Upućujuci poziv I ostalim društveno odgovornim kompanijama da budu vodjeni primerom kompanije Knez petrol.





Ratko Gustovarac , direktor maloprodaje kompanije se zahvalio domaćinima na gostoprimstvu , gradjanima Knjaževca na dobrim komšijskim odnosima naglasivši da smo pre svega prijatelji pa zatim sve ostalo I da je orjentacija kompanije pomoć i podrška .




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...