Home / Knjaževac / Knjaževac : Počelo uređenje seoskih saobraćajnica

Knjaževac : Počelo uređenje seoskih saobraćajnica

Realizacija projekta uređenja seoskih saobraćajnica počela je asfaltiranjem jedne od ulica u ataru Gornjeg Zuniča.

Iako se nalazi svega par kilometara od centra grada, atar Gornjeg Zuniča do sada nije bio infrastrukturno uređen. Prema rečima nekih od najstarijih meštana, ove ulice asfaltiraju se prvi put još od sedamdesetih godina prošlog veka.

Radove u Gornjem Zuniču obišao je predsednik opštine Milan Đokić sa saradnicima i tom prilikom izjavio da asfaltiranje seoskih ulica u Zuniču predstavlja početak realizacije projekta kojim će biti obuhvaćene još neke seoske mesne zajednice…




„Trudimo se da i stanovnicima seoskih mesnih zajednica obezbedimo pristojne uslove za život i bolju komunikaciju sa gradom. Uporedo se radi i na krpljenju udarnih rupa, tako da ćemo spremnije nego lane dočekati predstojeću zimsku sezonu“, istakao je Milan Đokić.

Poseta prvog čoveka lokalne samouprave bila je prilika za meštane Gornjeg Zuniča da iniciraju rešavanje još nekih lokalnih problema, poput javne rasvete ili nedostatka dečjeg igrališta. „Direktna komunikacija sa građanima najbolji je način da se čuju i sagledaju njihovi problemi. Želje meštana Zuniča su skromne i mi ćemo učiniti sve što je neophodno da uređenjem igrališta i poboljšanjem javne rasvete omogućimo ljudima bolje uslove života“, dodao je predsednik opštine Milan Đokić.

Posao asfaltiranja ulica u seoskim atarima obavljaju radnici preduzeća Štrabag. Posle Gornjeg Zuniča i Minićeva, na red dolaze Vasilj, Štipina i Lastavičko polje.




 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...