Home / 2021 / Knjaževac : Održana 42.sednica Opštinskog Veća

Knjaževac : Održana 42.sednica Opštinskog Veća

Danas je u zgradi opštine održana 42.sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac, kojom je predsedavao predsednik Opštine Milan Đokić..

➖Većnici su razmatrali Predlog o davanju saglasnosti na Plan i Program rada o izmeni i dopuni Programa Turističke organizacije opštine Knjaževac za 2021. godinu.
➖Članovi opštinskog veća su razmatrali Izveštaje o radu predsednika opštine, Opštinskog veća, Opštinske uprave i Prvobranilaštva opštine Knjaževac za 2020. godinu.
➖Takođe, opštinski većnici su razmatrali Predlog rešenja o postavljanju zamenika načelnika Opštinske uprave Knjaževac.


➖Na Veću su razmatrani: Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu opštine, Izveštaj o izvršenju za period od devet meseci, Predlog rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske reserve kao i Predlog zaključka o davanju na saglasnost Odluku o izmeni i dopuni Finansijskog plana Opštinske uprave Knjaževac za 2021.godinu.
➖Razmatran je predlog konkursa za ostvarivanje prava na naknadu troškova smeštaja i ishrane u Domu učenika srednjih škola u Knjaževcu za školsku 2021/2022. godinu kao i za učenike sa prebivalištem van teritorije opštine Knjaževac.
➖Članovi opštinskog veća su razmatrali Predlog konkursa za dodelu stipendija za školsku 2021/2022. godinu kao i pojedinačne zahteve za naknadu štete od ujeda pasa lutalica.


—————–

———–
“Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”

Projekat sufinansiran iz budžeta opštine Knjaževac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...