Home / Knjaževac / Knjaževac : Održana 37. Sednica Opštinskog veća

Knjaževac : Održana 37. Sednica Opštinskog veća

 

Branislav Josifović, zamenik predsednika opštine Knjaževac predsedavao je jučerašnjom 37  sednicom Opštinskog veća.

Većnici su razmatrali predlog rešenja o otvaranju aproprijacije u budžetu opštine Knjaževac za 2021.godini, kao i predlog rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.

Usvojeni su zaključci o davanju saglasnosti na odluku o izmenama Finansijskog plana Skupštine opštine, Predsednika opštine, Opštinskog veća, Prvobranilaštva i Opštinske uprave Knjaževac za 2021.godinu.
Takođe je usvojen Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Plan o izmenama i dopunama Plana javnih nabavki Opštinske uprave, kao i Predlog rešenja o raspodeli sredstava po Javnom konkursu za dodelu projektno tehničke dokumentacije energetske efikasnosti zgrada za kolektivno stanovanje na teritoriji opštine Knjaževac.

Članovi Veća su usvojili Predlog rešenja o izboru privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije.
Usvojen je Predlog odluke o raspisivanju javnog konkursa za popunjavanje položaja u drugoj grupi–zamenika načelnika Opštinske uprave Knjaževac, Predlog javnog konkursa i Predlog odluke o obrazovanju Konkursne komisije za sprovođenje istog.

Razmatran je Predlog rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Knjaževac , kao i Predlog odluke o obrazovanju Lokalnog saveta za zdravlje.
Članovi opštinskog veća su usvojili Predlog rešenja o dodeli sredstava za doplatu lečenje steriliteta.“Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...