Home / 2021 / Knjaževac : Održana 36. sednica Opštinskog veća (Foto)

Knjaževac : Održana 36. sednica Opštinskog veća (Foto)

 Juče je u zgradi optine održana 36. sednica Opštinskog veća, kojom je predsedavao Milan Đokić
Većnici su tom prilikom razmatrali i usvojili sledeće tačke :
Izveštaj o radu i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmenama Programa poslovanja JP za izgradnju i eksploataciju RVS “Bogovina” Bor za 2021. godinu.
▫️Razmatran je Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Knjaževac za 2021.godinu.
▫️Usvojen je Predlog odluke o pokretanju postupka poveravanja obavljanja komunalne delatnosti održavanja ulica i puteva na delu teritorije opštine Knjaževac, po modelu javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije.
▫️Takođe je usvojen Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora opštine Knjaževac, kao i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o finansijskoj podršci porodici sa decom.
▫️Razmatran je Predlog odluke o stavljanju van snage Odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JP “Preduzeće za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac”, JKP “Standard” I JKP “Toplana” Knjaževac i poništenju Oglasa o javnom konkursu.






▫️Većnici su usvojili Predlog odluke o izgradnji i postavljanju spomen obeležja ratnicima Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata.
▫️Usvojen je Predlog odluke o davanju na korišćenje Centru za socijalni rad “dr Mihajlo Stupar” Knjaževac stambeni prostor.
▫️Članovi Veća su usvojili Predlog odluke o donošenju Programa o izmeni i dopuni Programa uređivanja građevinskog zemljišta opštine Knjaževac za 2021. godinu kao i o izmeni Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji opštine Knjaževac.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...