Home / 2022 / Knjaževac : Održana 16. sednica Opštinskog veća

Knjaževac : Održana 16. sednica Opštinskog veća

Danas je održana 16. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao Branislav Josifović, zamenik predsednika Opštine Knjaževac.

Razmatrani su Predlozi rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni i dopuni Programa JKP Toplana za 2022. godinu, kao i rešenja o davanju saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora ovog preduzeća o cenama toplotne energije.




Većnici su razmatrali i Predlog odluke o budžetu Opštine Knjaževac za 2022. godinu, kao i odluku o raspisivanju Javnog poziva za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama u opštini Knjaževac.

Lokalni parlament je usvojio Godišnji program Sportskog saveza Knjaževca i Godišnji program organizacija u oblasti sporta sa sedištem na teritoriji opštine Knjaževac.
Razmatran je i usvojen Predlog konkursa za ostvarivanje prava za naknadu troškova smeštaja i ishrane u Domu učenika srednjih škola u Knjaževcu za učenike sa prebivalištem van teritorije Knjaževca.
Na 16. sednici usvojeni su i pojedinačni zahtevi građana za pomoć u lečenju dece i steriliteta, kao i zahtevi mesnih zajednica.




—————–
“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je
dodelio sredstva.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...