Home / Knjaževac / Knjaževac : Najdanovići zimu dočekuju pod krovom

Knjaževac : Najdanovići zimu dočekuju pod krovom

Početkom ove sedmice pred nama  je prolazno pogoršanje vremenskih prilika,Knjaževačka porodica Najdanovići zimu dočekuju pod krovom.

Početkom oktobra meseca požar je bukvalno progutao deo kuće porodice Najdanović koja živi u Donjem Zuniču, u Knjaževcu. Uz pomoć humanih ljudi, volontera i lokalne samouprave radovi na renoviranju se privode kraju.

Na inicijativu velikog broja humanih ljudi, volontera pa i samih predstavnika lokalne samouprave, Najdanovićiće zimu dočekati pod krovom, u renoviranom i popravljenom porodičnom domu, a sve zahvaljujući slozi građana i podršci lokalne samouprave.

Podsećamo vas da je porodicu Najdanović nakon nemilog događaja posetio je predsednik opštine Milan Đokić sa svojim najbližim saradnicima, a potom, je obezbeđen građevinski materijal za renoviranje izgorelog objekta.
Akciji se priključio  veliki broj građana Knjaževca i meštana okolnih sela, kao i medijskih kuća – radio stanica, tv stanica i internet portala koji su pomogli da se za Najdanoviće čuje i van granica opštine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Više od 17.000 prijava mladih za program Moja prva plata

U trećem ciklusu programa „Moja prva plata“ konkurisalo je više od 17.000 ...