Home / 2022 / Knjaževac : Na Banjici niče moderan rehabilitacioni velnes centar

Knjaževac : Na Banjici niče moderan rehabilitacioni velnes centar

Na Banjici su otpočeli radovi na izgradnji rehabilitaciong i wellness centra koji će biti od velikog značaja kako za građane Knjaževca, tako i za meštane okolnih sela. Gradilište je sa saradnicima obišao predsednik opštine Knjaževac, Milan Đokić.

▫️“Ovde će biti objekat površine 520 kvadrata u kome će biti locirani svi oni sadržaji koji će omogućiti Knjaževčanima i nadam se mnogobrojnim gostima, da konzumiraju sve blagodeti tople lekovite banjske vode i u zimskim i u letnjim mesecima. Ovaj objekat će svakako biti inicijator – okidač za razvoj banjskog, ali i seoskog turizma u Rgoštu, Podvisu, Orešcu i svim okolnim selima.




Nadamo se da ćemo ga završiti do kraja 2022. i da će već u ovo vreme sledeće godine biti u punoj funkciji. Sa državnim sekretatom Ministarstva zdravlja gospodinom Đerlekom razgovarali smo i o tome da odeljenje fizikalne medicine Zdravstvenog centra Knjaževac ovde ima jedno izdvojeno odeljenje koje bi i u stručnom delu dalo medicinsku podršku, tako da smo dobili uverenje da će Ministarstvo zdravlja stati iza tog projekta”, rekao je Milan Djokić.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...