© 2020 GitHub, Inc. GRAĐANSKI PROTEST „1 od 5 miliona“ U KNJAŽEVCU ZAKAZAN ZA SUTRA - Knjaževačke vesti
Home / Knjaževac / GRAĐANSKI PROTEST „1 od 5 miliona“ U KNJAŽEVCU ZAKAZAN ZA SUTRA

GRAĐANSKI PROTEST „1 od 5 miliona“ U KNJAŽEVCU ZAKAZAN ZA SUTRA

U Knjaževcu će u četvrtak, 14. februara, biti održan prvi građanski protest „Jedan od pet miliona“, najavila je Građanska inicijativa „Za Knjaževac bez straha“.

Protest će biti održan na Trgu oslobođenja od 18:00 časova, a organizatori su pozvali građane da se pridruže ovom mirnom skupu ”i stanu na stranu pristojne Srbije u borbi protiv diktature”, kako se navodi u saopštenju.

Na skupu će govoriti jedna od organizatora protesta u Beogradu, studentkinja Fakulteta političkih nauka Jelena Anasonović i profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Nišu Tamara Milenković Kerković.

Na protestima i OO Dosta je bilo

Opštinski odbor Dosta je bilo aktivno će učestvovati u protestima građana ”1 od 5 miliona”, koji su najavljeni za 14. februar u Knjaževcu, saopšteno je iz ove političke partije.

Opštinski odbor Dosta je bilo pozvao je opoziciono orjentisane Knjaževčane, simpatizere i članove DJB da se pridruže u borbi protiv režima Aleksandra Vučića i parazitskog partokratskog sistema u Srbiji. sve pod parolom ”Da ovi odu, a da se oni ne vrate”, navodi se u saopštenju.


avatar

Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Otvaranja novih fabrika u Knjaževcu : Duplo slavje SCS-a (Video)

– –Danas je u  industrijskoj zoni Knjaževca kompanija SCS. plus otvorila svoj ...

%d bloggers like this: