Home / 2021 / Detalji tragedije kod Knjaževca

Detalji tragedije kod Knjaževca


-OD SILINE UDARA BAKA JE ODMAH PREMINULA: Detalji tragedije kod Knjaževca, unuk je vozio kod sestre na Badnji dan
ZA samo četiri dana u Knjaževcu su u dve odvojene saobraćajne nesreće nastradale dve osobe, dok su dve teško povređene.
Poslednja se dogodila na Badnji dan, kada je poginula Mirjana Ristić (75) iz Knjaževca, koja se sa svojim unukom M. B. (32) vraćala iz ovdašnjeg sela Valevac.

– Brat i baka su nam bili u gostima za Badnji dan – ispričala nam je Martina Krstić, sestra M. B., i unuka nastradale žene. – Oko 14 sati su krenuli kući, a nedugo zatim začula sam policijske sirene.


 Nije bio pod dejstvom alkohola
KAKO je ustanovljeno, M. B. u trenutku nesreće nije bio pod dejstvom alkohola. Kad je reč o saobraćajnoj nesreći podno Stare planine, putnicima iz BMV je uzeta krv na analizu, jer se sumnja da su pre saobraćajne nesreće konzumirali alkohol.

Kako se ispostavilo M. B. koji je po zanimanju taksista, po nezvaničnim informacijama izgubio je kontrolu nad svojim autom “daevu” nedaleko od seoskog groblja i direktno udario u orah pored puta.

– Od siline udarca, kako sam posle čula, baka, koja je sedela na mestu suvozača je odmah preminula – kaže Marina. – Brat je zadobio teške povrede i prelome. Prebačen je u KBC u Nišu i trenutno je van životne opasnosti.

Prošle subote kod sela Vrtovac poginuo je Z. S. (50), dok je S. L. (38) lakše povređen. Oni su bili u vozilu BMV kabriolet i išli su ka Staroj planini. U jednom trenutku vozač je izgubio kontorlu nad automobilom, koji se nekoliko puta prevrnuo i završio u jarku kraj puta..

Izvor https://www.novosti.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...