Home / 2021 / Besplatna savetodavna podrška za mlade i žene preduzetnice

Besplatna savetodavna podrška za mlade i žene preduzetnice

Za sve mlade od 18 do 30 godina koji žele da otpočnu posao ili su početnici u poslovanju i žene preduzetnice koje već posluju, otvoren je javni poziv za besplatan paket savetodavne nefinansijske podrške!

Podrška će se sastojati od niza savetodavnih usluga od razvoja ideje, planiranja poslovanja, tehničke pomoći u pripremi dokumentacije za prijavu na dostupne izvore finansiranja do izrade poslovnog plana.

Takođe, ova podrška podrazumeva i više različitih obuka – za početnike u biznisu, marketing i prodaju, elektronsko poslovanje, kao i usluge mentoringa – pomoć prilikom pripremanja planova/projekata/aktivnosti, utvrđivanje trenutne situacije u poslovanju i pomoć prilikom pronalaženja partnera za saradnju.

Javni poziv objavilo je Ministarstvo privrede a sprovodi ga Razvojna agencija Srbije i akreditovane regionalne razvojne agencije, a otvoren je do 1. aprila ove godine.
Broj besplatnih paketa nefinansijske podrške je ograničen, a detaljnije informacije o javnom pozivu možete pogledati OVDE.

Svi zainteresovani kojima su potrebne dodatne informacije ili pomoć u apliciranju mogu se javiti RARIS-u na telefon 019/426-376 ili na e-mail: msp@raris.org.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...