Home / 2021 / Ber Grils završio snimanje na Staroj planini

Ber Grils završio snimanje na Staroj planini

Avanturista i autor emisije “U divljini sa Berom Grilsom” boravio je nekoliko dana u Srbiji

Svetski poznat avanturista Ber Grils boravio je u Srbiji, i to na Staroj planini nekoliko dana, gde je snimao svoju popularnu emisiju “U divljini sa Berom Grilsom”, a Telegraf.rs vam donosi ekskluzivne fotografije njegovog boravka u našoj zemlji.

Bivši pripadnik SAS jedinice, pisac i televizijski voditelj završio je danas sa svojim delom snimanja, a njegova ekipa i dalje je u Srbiji.

Kako za Telegraf.rs otkriva Goran Karadžić, direktor JP Stara Planina – SP RESORT, u snimanju emisije uključena je naša helikopterska jedinica MUP-a.

Snimio je svoj deo za emisiju i odleteo danas. Rekao nam je da je Stara Planina jako zanimljiva zbog njene raznovrsnosti. Ovo je velika stvar za Srbiju i Staru Planinu – rekao je Karadžić.

On dodaje da je najveća želja Grilsu da snimi emisiju sa našim teniserom Novakom Đokovićem, što je u više navrata i spominjao.




– Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket, planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji – rekao je Ber Grils u intervjuu za Nedeljnik, još početkom 2020. godine.




Izvor https://www.telegraf.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...