Home / Knjaževac / Briga o najmladjima: Uskoro novi sportski tereni, teretana na otvorenom, nova fiskulturna sala, nova fasada OŠ ,,Dubrava” i još mnogo toga…

Briga o najmladjima: Uskoro novi sportski tereni, teretana na otvorenom, nova fiskulturna sala, nova fasada OŠ ,,Dubrava” i još mnogo toga…

 

 

U toku je uređenje sportskih terena i teretane na otvorenom, a u danima za nama završeni su radovi na rekonstrukciji fasade i dvorišta Osnovne škole ,,Dubrava“ u Knjaževcu. 

Opština Knjaževac još jednom je pokazala brigu prema najmlađem stanovništvu – radovima koji će značajno poboljšati uslove za rad i ambijent u kojem borave najmlađi građani Knjaževca.

Radove je obišao predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Izgradnja sportskog terena je od velikog značaja, pre svega za učenike i nastavnike škole jer će se realizacija fizičkog vaspitanja odvijati od sada istovremeno na dva sportska terena posebno, za mlađe i one malo starije učenike, rekao je Đokić prilikom obilaska radova.

Vredno je istaći da je u prethodnom periodu urađeno 260 m2 fasade, a sve u cilju energetske efikasnosti, a istovremeno uređivano je i dvorište škole.

Kako je rečeno, ostalo je da se završi popločavanje dela dvorišta, izgradnja fiskulturne sale i fontane u dvorištu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...