Home / 2022 / Vesna Zmijanac i Marina Visković nastupile na 61. FKMS-u (Video)

Vesna Zmijanac i Marina Visković nastupile na 61. FKMS-u (Video)

U okviru 61. Festivala kulture mladih Srbije, legenda narodne muzike Vesna Zmijanac i pevačica Marina Visković održale su koncert u Gurgusovačkoj kuli.


Prve koncertne večeri, u okviru programa 61. Festivala kulture mladih Srbije, u Knjaževcu je publika uživala u nastupu jedne od najpopularnijih pevačica narodne muzike Vesne Zmijanac, kao i Marine Visković.

Vesna Zmijanac je svojim hitovima „zapalila“ atmosferu na koncertu, a kako kaže u Knjaževcu je nastupila posle više decenija.

„U Knjaževcu sam posle više od 30 godina i posebno me raduje što sam u publici videla mlađe generacije koje znaju moje pesme. Te pesme su starije od njih. Knjaževac je proveren grad i ovde se sve moje kolege uvek dobro provedu na nastupima“, kaže Vesna Zmijanac.

Posle Vesne Zmijanac, koncert je održala pevačica Marina Visković, a ona je ovom prilikom predstavila i svoje nove pesme.

„Sa Vesnom sam imala par zajedničkih nastupa, ali nikada nismo pevale zajedno na ovakvom dešavanju. Prvi put sam u Knjaževcu i vidim da je veselo i atmosfera je dobra“, rekla je Marina Visković.

Knjaževačku publiku očekuju nastupi još Marije Šerifović, Nenada Cvijetića, grupe „Kerber” i grupe „Dexter”. Takođe, Radio Beograd 2 dodeljuje nagradu „Timočka lira” autoru najbolje pesme na Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu. Najboljeg pesnika proglasiće žiri na samom Festivalu kada će mu biti uručena povelja Radio Beograda 2 „Timočka lira”.

Vesna Zmijanac nastupila je večeras na 61. festivalu kulture mladih na Gurgusovačkoj kuli u Knjaževcu, pevačica je okupila 4.000 ljudi koji su sa njom uglas pevali brojne hitove.

Naime, ovo je njen prvi nastup na otvorenom nakon korone, a na isti je kasnila jer je promašila skretanje za Malču, pa je otišla u Belu palanku, ali je stigla taman na vreme da razgali fanove koji je nikada pre nisu videli i čuli uživo.




—————–
“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je
dodelio sredstva.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

U petak KK “Knjaževac 1950” protiv OKK “Vlasotince”

U petak, 28. oktobra KK “Knjaževac 1950” igraće protiv OKK “Vlasotince”. Utakmica ...