Home / Bioskop / Knjaževčani u iščekivanju ”Zaledjenog kraljevstva” i ”Realne priče”

Knjaževčani u iščekivanju ”Zaledjenog kraljevstva” i ”Realne priče”

 

Ljubitelje sedme umetnosti očekuju dva nova ostvarenja na bioskopskom repertoaru Doma kulture .

U sredu, 27.  i  četvrtak,  28. novembra, mogu pogledati film “Zaleđeno kraljevstvo 2” od 16:00 i od 18:00 sati.

Domaći film “Realna priča” prikazuje se 27.  i 28 .  novembra  u treminu od 20:00 sati.

Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti  na dan prikazivanja filmova na blagajni Doma kulture, pre početka projekcije.

 

ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2 (3D): Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne. Sinhronizacija:Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić.

 

REALNA PRIČA: Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Režija: Gordan Kičić; Uloge: Gordan Kičić, Nina Janković Dičić, Nebojša Ilić, Vojin Četković, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Lana Lazović

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...