Home / ORTOPEDSKA ORDINACIJA – Prim. Dr Mirka Veljkovica

ORTOPEDSKA ORDINACIJA – Prim. Dr Mirka Veljkovica

Ortopedija, traumatologija, sportske povrede, hitni slučajevi.Zbrinjava sve povrede i leci bol u kicmi i zglobovimaPregled i intervencije sve u ortopedskoj ordinaciji poznatog doktora Mirka Veljkovica u Knjaževcu.
ORTOPEDSKA ORDINACIJA – Prim. Dr Mirka Veljkovica u Knjaževcu – Ilije Birčanina 39 ( ispod Doma Zdravlja) Telefoni za kontakt
062/8002333 i 062/8002400
————————————-

HITNI SLUCAJEVI – POVREDE I PRELOMI

ZBRINJAVAJU SE U ORTOPEDSKOJ ORDINACIJI SVAKO POPODNE I VIKENDOM
Dr Mirko Veljkovic ortoped-traumatolog

ORTOPEDSKA ORDINACIJA – Prim. Dr Mirka Veljkovica

– pregledi, konsultacije, saveti,
– zbrinjavanje povreda, uganuca i preloma,
– lecenje zglobnog i vanzglobnog reumatizma,
-lecenje bola u misicima i zglobovima,
primena nove metode obnavljanja hrskavice i regeneracije zgloba
( kolagen + hijaluronska kiselina)[/starlist]

Ortopedski hirurg dr Mirko Veljković ceo svoj radni vek proveo je u Zaječaru, ali je za početak njegove karijere važan naš grad, Knjaževac. Penzionisan je 2009. godine, pa je odlučio da se ponovo vrati medicini, tj. ortopedskoj hirurgiji. ,,Ja sam četrdeset i više godina ortopedski hirurg i to želim da radim – da pomognem bolesnim ljudima i ako mogu i mladim kolegama da prenesem svoje znanje,ʼʼ priča nam dr Mirko Veljković.
Od nedavno je otvorio i ortopedsku ordinaciju, koja se nalazi u ulici Ilije Birčanina 39, tridesetak metara od Doma zdravlja. Pacijenti mogu doći prepodne od 9 do 12 h i popodne od 17 do 20 h. Za hitne slučajeve, doktor obavlja i rad po pozivu. Iako je ordinacija opremljena skromnim sredstvima, doktor pruža pomoć kod manjih povreda, kao i kod manjih hiruških intervencija – stavljanje gipsa kod preloma šake, ruke, podlaktice i kod lečenja distorzije i drugih sportskih povreda.
U saradnji sa ordinacijom fizikalne medicine u tržnom centru pomažu bolesnim i povređenim ljudima. ,,To je tim koji se dopunjuje i ne postoji konkurencija i surevnjivost, nego samo tim koji se dopunjuje. To je isto slučaj i sa ortopedijom ovde, u Knjaževcu. To važi i za ortopediju, ali i za ostale lekare,ʼʼ rekao je doktor Mirko.
Kao ortopedski hirurg, ovaj doktor sarađuje sa Zdravstvenim centrom u Knjaževcu, pre svega sa doktorom Ivicom Rakićem, zatim sa lekarima opšte prakse, lekarima iz hitne službe, odeljenjem za fizikalnu terapiju, sa ambulantom fizikalne terapije u tržnom centru.
Telefoni za zakazivanje su: 430-860 i 062/8002333 i 062/ 8002400.

Ortopedska ordinacija, nalazi se u ulici Ilije Birčanina 39, tridesetak metara od Doma zdravlja. Pacijenti mogu doći prepodne od 9 do 12 h i popodne od 17 do 20 h. Za hitne slučajeve, doktor obavlja i rad po pozivu.
avatar

%d bloggers like this: