Home / Knjaževac / Raris pomogao preduzećima iz Zaječara, Knjaževca i Boljevca

Raris pomogao preduzećima iz Zaječara, Knjaževca i Boljevca

U sklopu programa podrške razvoju konkurentnosti i inovativnosti malih i srednjih preduzeća koji realizuje Razvojna agencija Srbije u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama, 4 preduzeća iz Zaječara, Knjaževca i Boljevca dobilo je bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.620.000 dinara.

Cilj ovih programa je da unapredi preduzetništvo, poslovni ambijent i poveća konkurentnost sektora malih i srednjih preduzeća, razvije poslovnu infrastrukturu, kao i da unapredi kulturu investiranja u inovacije radi povećanja konkuretnosti.





RARIS je, kroz intenzivnu saradnju sa preduzetnicima, pomogao da se pripremi ukupno 9 projekata, od kojih je 4 odobreno. Podrška i pružanje informacija postojećim i potencijalnim preduzetnicima nastavlja se i u buduće.

„Ovom prilikom upućujemo poziv za sve zainteresovane da se blagovremeno jave, kako bismo za naredni javni poziv zajednički pripremili projekte i povećali šanse da se dobiju bespovratna sredstva za unapređenje poslovanja“, navodi se u saopštenju Rarisa.




x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...