Home / Najave / Knjaževčani na Festivalu borilačkih sportova BUDO 2017

Knjaževčani na Festivalu borilačkih sportova BUDO 2017

Na Trgu oslobođenja u Zaječaru, u subotu, 16. septembra, biće održan Festival borilačkih sportova BUDO 2017. Svoje veštine će prikazati klubovi borilačkih veština iz Zaječara, Knjaževca i Bora, kao i specijalni gosti iz Beograda.

Početak festivala zakazan je za 16 sati i 30 minuta, a svi zainteresovani imaće priliku da pogledaju majstore Aikidoa, Kickboxa, Karatea, Judo-Samba i drugih borilačkih sportova, ali i da se oprobaju u nekoj od radionica kao i da dobiju informacije o radu zaječarskih klubova.

Program će upotpuniti i bend „Voice Feminine“ (učenice muzičke škole „Stevan Mokranjac“) , članovi plesnog centra „Star“, kao i članovi fitnes studija „Body Fit Plus“.

Učesnici festivala borilčačkih sportova su: Aikido klub „Timok“ Zaječar, Judo-sambo klub „Timok“ Zaječar, Karate klub „Lavlje srce“ Zaječar, Centar sporta za sve „Zmaj“ Bor, Gradski karate klub „Zaječar“ iz Zaječara, Aikido klub „Knjaževac“ iz Knjaževca, Sekcija „AK Knjaževac“ i gosti iznenađenja iz Beograda.

„Dođite i pogledajte šta su Samuraji modernog doba spremili za vas. Izađite im na crtu“, poručuju organizatori.izvor /radiomagnum.rs

 

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...