Home / Knjaževčani – Dođite da vidite , Vaš vid je naša Briga

Knjaževčani – Dođite da vidite , Vaš vid je naša Briga

Dragi Knjaževčani obaveštavamo Vas da su Vrhunske usluge Specijalne očne bolnice Beogradskog Oftalmološkog Centra dostupne i Vama.

Vrhunski doktori sa VMA školovani u inostranstvu brinu o Vašem vidu.

Moto Beogradskog Oftalmološkog Centra je „Vaše oči su naša briga“, što na prvo mesto na našoj listi prioriteta stavlja Vas i Vaše zdravlje.

Kontakt Centar u Knjaževcu 064 682 56 30 – za sva  Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

U Beogradskom Oftalmološkom Centru naš tim iskusnih specijalista i oftalmo-hirurga vam pruža široku lepezu hirurških usluga i intervencija koje idu u korak sa najmodernijim svetskim trendovima: laserske intervencije na prednjem i zadnjem segmentu oka, najsavremenije hirurgije katarakte, glaukoma, estetske i funkcionalne hirurgije kapaka, kao i aplikacije AntiVegf terapije.

Beogradski Oftalmološki Centar okuplja medicinski kadar koji poseduju spoj visokog akademskog obrazovanja i višegodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti očne hirurgije. Prateći najnovije svetske hirurške metode i tehnološke trendove, uz strogo poštovanje naučnih kriterijuma, medicinski kadar okupljen u Beogradskom Oftalmološkom Centru predstavlja pionire u našoj zemlji i regionu u oblastima savremene hirurgije katarakte i glaukoma

 

Beogradski Oftalmološki Centar

je specijalna očna bolnica koja pruža usluge kompletnog očnog pregleda i dijagnostike, laserske intervencije na prednjem i zadnjem segmentu oka, AntiVegf terapije, kao i najsavremeniju hirurgiju katarakte, glaukoma, estetsku i funkcionalnu hirurgiju kapaka.

Osnovana 8. januara 2018. godine u Beogradu, specijalna očna bolnica Beogradski Oftalmološki Centar oko sebe okuplja stručni medicinski kadar koji je svoje znanje, veštine, iskustvo, ali i priznanja za svoj rad, sticao kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

U samom centru grada, u ulici 27. marta broj 17-19, nalazi se prijatan i savremeno dizajniran prostor od preko 750m², u kojem su smeštene moderno opremljene oftalmološke ordinacije, dva prostrana kabineta za funkcionalnu dijagnostiku, sala za anesteziološku pripremu, laser kabinet, sale za očnu hirurgiju, kao i VIP luks bolnički apartmani.

Stalno zaposleni medicinski kadar redovno radi na daljoj edukaciji, usavršavanju, istraživanju, te učestvovanju na svim relevantnim stranim i domaćim seminarima i kongresima, kao i na uvođenju najsavremenijih dijagnostičkih i terapijskih procedura, zbog čega Beogradski Oftalmološki Centar stoji rame uz rame sa najmodernijim svetskim ustanovama, te postavlja nove standarde za sve domaće oftalmološke klinike.

Moto Beogradskog Oftalmološkog Centra je „Vaše oči su naša briga“, što na prvo mesto na našoj listi prioriteta stavlja Vas i Vaše zdravlje.

Naš koncept je da topli, ljudski odnos ide ruku pod ruku sa visoko profesionalnom, ekspeditivnom i pouzdanom uslugom.

Posvećenost pacijentima i njihovim potrebama, izražena empatija i visoka stručnost koja se može uhvatiti u koštac sa svakim problemom Vaših očiju, jesu naš zaštitni znak.

 

Dođite da vidite!

Kontakt Centar u Knjaževcu 064 682 56 30 – za sva  Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Oko Starija Osoba


Kombinujući najsavremeniju tehnologiju, visoku stručnost i višedecenijsko iskustvo, naš medicinski kadar je u mogućnosti da sprovede i najdelikatnije intervencije. Interdisciplinarni pristup, neprekidno usavršavanje i edukacija, držanje koraka sa najnovijim tehnološkim pomacima u hirurškoj oftalmologiji, ali i individualan i personalizovan pristup svakom pojedinačnom problemu, jesu garant visoko profesionalne usluge i prvoklasnih rezultata kojima se možemo pohvaliti kao tim posvećenih stručnjaka i oftalmo-hirurga. U Beogradskom Oftalmološkom Centru, Vaše oči su naša briga. Dođite da vidite!


Savremena procedura operacije katarakte
PHACO+PCL
sa žutim filterom – ultrazvučna operacija katarakte sa ugradnjom sočiva, koja u sebi ima inkorporirani žuti filter čija je uloga da štiti makulu, odnosno žutu mrlju, kao i funkciju žute mrlje .
PHACO+PCL
asferično sočivo – ultrazvučna operacija katarakte sa implantacijom sočiva koje eliminiše optičke sferne aberacije, što za pacijenta znači da će periferija vidnog polja biti apsolutno jasna kao i centralni deo vidnog polja. Podgrupa asferičnih sočiva su ona koje sadrže i žuti filter, čime se koji služi za zaštitu očnog dna.
Komplikovana Katarakta OP
najčešće podrazumeva operaciju katarakte koja je udružena sa pseudoeksfolijatilnim sindromom (PEKS). Hirurgija koja podrazumeva operaciju katarakte, često zahteva i ugradnju stabilizacionih prstenova, koji se javljaju kada je katarakta nastala pod uticajem traume, odnosno udarca.
Komplikovana katarakta + anti VegF
hirurgija katarakte, najčešće udružena sa dijabetičkim promenama na oku, kada se osim hirurgije katarakte, to jest uklanjanja zamućenog sočiva, rešava i dioptrijski problem oka i dijabetička terapija aplikacijom anti VegF terapije tokom operacije.



Hirurgija

Kontakt Centar u Knjaževcu 064 682 56 30 – za sva  Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju.