Home / Knjaževac / Knjaževac : Održana 108. sednica Opštinskog veća

Knjaževac : Održana 108. sednica Opštinskog veća

Juče je održana 108. Sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac.. Pred većnicima se našlo 19. tačaka dnevnog reda, među kojima i stepen realizaije programa poslovanja Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju.

Da je program uređenja građevinskog zemljišta realizovan, osim dogradnje vrtića, gotovo u potpunosti, te da će se on, kao poseban dokument, naći na jednoj od narednih sednica Veća, potvrdio je Mladen Radosavljević, direktor ovog javnog preduzeća i dodao da je u materijalu navedeno  sve što je rađeno u protekloj godini, kao  i finansijski pokazatelji. Ostvarena je mala dobit, rekao je Radosavljević. Većnici su istakli da se opravdanost postojanja Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, osnovanog 1996. godine pokazuje svakodnevno, s obzirom da ono učestvuje u realizaciji svih građevinskih poduhvata na teritorji opštine. Na sednici je prihvaćen predlog odluke o završnom računu budžeta za 2018. godinu, kao i predlog odluke o regionalnom planu upravljanja otpadom.Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Zbog širenja virus Kovid-19 – Svrljiški bazen prestaje sa radom?Kako nezvanično saznajemo, razmatra se obustava rada Kupališnog kompleksa ,,Bazeni Pastirište“ zbog širenja virusa Kovid-19.

Kako nezvanično saznajemo, razmatra se obustava rada Kupališnog kompleksa ,,Bazeni Pastirište“ zbog ...

%d bloggers like this: