Home / Politicka desavanja / Tuzba vojnih rezervista u Knjazevcu

Tuzba vojnih rezervista u Knjazevcu

Strajkacki odbor  vojnih rezervista ucesnika u ratu 1999 godine  poziva sve ucesnike u ratnim desavanjima 1999 godine da podnesu tuzbu za naplatu dnevnica za ucesce u ratu 1999 godine.Podnosenje  prijava  obavice se od 2 do 6 marta 2009 godine u periodu od 9 do 13 casova (17h).Zainteresovani za podnosenje tuzbi moraju poneti sledeca dokumenta:  3 kopije  vojne knjizice sa prvom stranom i stranama gde je upisano ucesce u ratu, kao i ugovore o zastupanju advokata, kopiju licne karte ukoliko lice nema overenu sliku u vojnoj knjizici, i sve to spakovano u providnoj foliji.


Postoje 3 tipa ugovora – naknada Advokatu za pruzanja usluga zastupanja.

ugovor od 200, od 500 i 3200 dinara – prema tipu ugovora odnosno ceni istog  zagarntovana su vam odredjene troskove procesa.Preko 90 % ljudi se izjasnjva za ugovor od 500 dinara (donja slika ).Za detaljnije informacije pitati u kancelariji strajkackog odbora na gore pomenutoj adresi.Napominjemo da ima oko 2 700 ucesnika ratnih desavanja 1999  godine p prtethodnom popisu.

Prema vazecem zakonu o obligacionim odnosima rok  za podnosenje tuzbi istice 24.marta 2009 godine te ce posle toga nastupiti zastarelost istih potrazivanja preko suda.

j1



Прилагођена претрага


2 comments

  1. Gospodine porucnice,sudeci po vasem komentaru izgleda da ste se -debelo-nakrali kada dajete ovakve izjave,ili mozda zelite samo da provocirate!

  2. РЕЗЕРВНИ ПОРУЧНИК

    ПА БРАЋО СРБИ….АКО СМО БРАНИЛИ ОТАЏБИНУ, А ЈЕСМО, МА КАКВЕ ДНЕВНИЦЕ, КАКВИ БАКРАЧИ…ПА, ВАЉДА СМО БРАНИЛИ СРБИЈУ!
    КАКВЕ, БРЕ, ПАРЕ, ЉУДИ, ДА ЛИ СТЕ, БРЕ, НОРМАЛНИ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...