Home / Vesti iz Knjazevca / Odbornici Skupštine opštine Knjaževac potvrdili su mandate novih 5 odbornika

Odbornici Skupštine opštine Knjaževac potvrdili su mandate novih 5 odbornika

, usvojili program rada Skupštine za ovu godinu i doneli odluku o formiranju štaba za odbranu od poplava. Na sednici, trećoj po redu u ovom sazivu, imenovani su predsednici i članovi Saveta za komunalno – stambene poslove i zaštitu životne sredine kao i Saveta za javne službe i idejno uredjenje grada. Formirana je i komisija za imenovanja i postavljenja.

Ovom skupu, nisu prisustvovali odbornici Koalicije za Knjaževac a sednicu su na samom početku napustila i dvojica odbornika Ge 17 plus. Oni su bili nezadovoljni zato što je prvo utvdjen kvorum a tek onda se pristupilo verifikaciji mandata 5 novih odbornika knjaževačkog parlamenta. Opozicija je ovakav postupak okvalifikovala kao kršenje Ustava, zakona i poslovnika o radu.


Прилагођена претрага


One comment

  1. КЊАЖЕВАЦ – ЕКСПЕРИМЕНТ “КРУГА ДВОЈКЕ”!

    Господо “демократе”,

    деведесетих година, па све до смрти премијера Ђинђића веровао сам свакој речи које су долазиле из Ваших редова. Прво сам био симпатизер, а онда и Ваш члан од 2001. до 2003.године, када сам вратио књижицу незадовољан, пре свега, људима који су водили главну реч у ОО ДС.
    Књажевачко руководство је, у једном тренутку подржавало Слободана Вуксановића, а онда и Зорана Живковића – сада сте, изгледа, “на правом путу”!?

    У овом тренутку, у агонији конституисања нове локалне власти, ваш ОО ДС подржава ТОМУ НИКОЛИЋА, ВОЈИСЛАВА КОШТУНИЦУ И ИВИЦУ ДАЧИЋА!!!
    Један је за Тадића до јуче говорио да је усташа, други много тога дијаметрално супротно ставовома ДС-а, а трећи је, до недавно био главни “јастреб” С.Милошевића!
    Јадници, и С.Милошевић и З.Ђинђић се сигурно – “окрећу” у гробу!

    Народ је зачуђен…коментари типа: “сачекајте још Шешеља да изађе из Хага и Миру Марковић из Русије, па и њих уврстите у коалицију” требало би да Вас забрину.
    Време ће показати своје, али сам уверен да ће ОО ДС оваквим понашањем у Књажевцу ускоро бити оно што је тренутно ДСС на републичком нивоу…једна минорна странка!?

    “Опрости им Боже, не знају шта чине!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...