Home / Knjaževac / DK Knjaževac : Konkurs za izlaganje u 2020.godini

DK Knjaževac : Konkurs za izlaganje u 2020.godini

Dom kulture ,,Knjaževac” raspisuje konkurs za izlaganje u 2020.godini i poziva sve zainteresovane stvaraoce, likovne i vizuelne umetnike, istoričare i teoretičare umetnosti da predlože samostalne izložbe i autorske projekte iz oblasti savremene vizuelne umetnosti i dizajna za godišnji program Velike galerije Doma kulture. Konkurs se raspisuje za 8 slobodnih termina.

Za svakog autora izložbe Dom kulture ,,Knjaževac” pokriće troškove dolaska autora i transporta umetničkih dela , troškove štampe kataloga, troškove štampe pozivnica, kao i marketing i promociju programa.
U skladu sa politikom ustanove, pri izboru materijala na konkursu prioritet će imati autori koji su završili umetničke studije na nekom od umetničkih fakuteta u zemlji i inostranstvu i autori afirmisani na domaćoj i inostranoj sceni savremene vizuelne umetnosti.
Materijal za konkurs:



– do 10 fotografija radova koji se predlažu za izložbu (fotografije,cd,dvd)
– koncepcija izložbe izložena u pisanoj formi (do jedne šlajfne teksta)
– profesionalna fotografija
Materijal za konkurs poslati na dkknjaz@mts.rs ili na adresu : Branka Radičevića 1,19350 Knjaževac ,sa naznakom ,,PRIJAVA ZA KONKURS ZA PROGRAM IZLAGANjA LIKOVNIH RADOVA U 2020.GODINI U DOMU KULTURE KNjAŽEVAC”.
Konkurs će biti otvoren do 01.04.2020.godine.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...