Home / Knjaževac / Na prodaju : Vojni kompleks Vila Katarina u Knjaževcu

Na prodaju : Vojni kompleks Vila Katarina u Knjaževcu

Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, među kojima se nalazi i Vojni kompleks Vila Katarina u Knjaževcu

Na prodaju su ponuđeni vojni kompleksi Medoševac u Nišu, Vila Katarina u Knjaževcu, Mira i Vinarce u Leskovcu, Put u Pirotu, Bukovac u Petrovaradinu, Stanišin rid u Surdulici, kao i strelište u Kragujevcu i vežbalište Šikara u Somboru, piše portal pozivajući se na uvid u tendersku dokumentaciju.

Vojni kompleks “Vila Katarina”, po nameni skladište u  Knjaževcu, koji kompleks čini4 (četiri) vanknjižnih objekata ukupne korisne površine 298,55m2 i to objekat KN -2 (magacin), korisne površine 264 m2, objekat KN-3 (stražara), korisne površne 25,07 m2, KN-4 (magacine), korisne površine 8,33 m2 i objekat KN- 16, (stražarska kućica), korisne površine 1,15 m2, svi  postojeći na kat. parc. broj 2675 KO Knjaževac, i zemljište koje čini kat. parc.  2675 KO Knjaževac, ukupne površine površine 28 a 21 m2, upisana u LN broj  17182 KO Knjaževac, po ukupnoj početnoj kupoprodajnoj ceni u iznosu od 28.384,27  evra .Visina depozita  30.000,00 dinara.

Vojska je, inače, krajem novembra prošle godine već prodavala ove objekte, među kojima su još i kasarna „Lečilište Avala“, vojni kompleks u Zrenjaninu, Klub Vojske u Požarevcu i Beloj Crkvi, skladište Stajkov potok u Zaječaru, kasarna u Irigu, stanovi i poslovni prostori u Beogradu i Nišu.


Za objekte u Nišu, Irigu, Petrovaradinu i na Avali, piše portal, pretpostavlja se da su još zagadjeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima od NATO bombardovanja, a ispitivanje i uklanjanje te municije pada na teret kupca.

Detaljnije



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...