Home / Knjaževac / Knjaževac : Stota Jubilarna sednica Opštinskog veća – poljoprivreda i ekologija

Knjaževac : Stota Jubilarna sednica Opštinskog veća – poljoprivreda i ekologija

Najviše vremena na stotoj sednici Opštinskog veća koja je održana u ponedeljak , bilo je posvećeno temama u oblasti poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Teme Ljubilarne, stote sednice Opštinskog bile su usvajanje Izveštaja o radu u 2018. godini Centra za socijalni rad „Dr Mihajlo Stupar“, koji je podnela Snežana Nikolić, direktorka Centra.

Najviše vremena na stotoj sednici posvećeno je temama u oblasti poljoprivrede i ekologije, pa su tako usvojeni Predlog odluke o davanju u zakup više parcela državnog poljoprivrednog zemljišta i Izveštaj o realizaciji mera poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za teritoriju opštine Knjaževac u 2018. godini.



 

Kada je o ekologiji reč, većnici su razmatrali i usvojili Izveštaj o korišćenju sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine u prošloj i Predlog programa korišćenja sredstava za ovu godinu, a na dnevnom redu našao se i Predlog programa merenja nivoa buke u životnoj sredini na teritoriji naše opštine.

Članovi Opštinskog veća na jučerašnjoj sednici usvojili su i Predlog programa unapređenja bezbednosti saobraćaja i Predlog odluke o izradi plana generalne regulacije Balta Berilovca.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...