Home / 2021 / Završen teniski turnir Timočka krajina OPEN 2021 – Sofija treća u singlu i druga u dublu

Završen teniski turnir Timočka krajina OPEN 2021 – Sofija treća u singlu i druga u dublu

Treći put zaredom održan je teniski turnir I kategorije Timočka krajina OPEN za devojčice i dečake do 16 godina.Ove godine iz serije SUPER 4 Teniskog saveza Srbije.Najbolji juniori Srbije okupili su se prošlog vikenda u Knjaževcu i Zaječaru.

Kao i ranijih godina devojčice su igrale u Knjaževcu u organizaciji Teniskog kluba Magnet dok su dečaci igrali u Zaječaru u organizaciji Teniskog kluba As Timok.

Kod devojčica domaća takmičarka Sofija Krstić osvojila je treće mesto i tako osvojila jednu od vrednih nagrada vikend u hotelu Stara planina.
Prva na turniru je Milica Popovski iz Pančeva, druga Milica Martinović iz Niša, treće mesto su osvojile Sofija Krstić iz Knjaževca i Jevrosima Mitić iz Leskovca.

U dubl konkurenciji kod devojčica prvo mesto osvojio je par Popovski/Radojković, drugo mesto Krstić/Martinović a treće mesto Mitić/Krstić.

Kod dečaka prvi na turniru je Todor Vukamonović iz Beograda, drugi je Nikola Jović iz Niša a treći su Petar Ćertić i Nikola Lulić iz Beograda.

Turnir je ove godine okupio takmičare iz Beograda, Pančeva, Niša, Kragujevca, Leskovca, Bora, Kikinde, Babušnice, Kruševca, Zaječara i Knjaževca.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : U četvrtak Svečana dodela stipendija

Opština Knjaževac je za ovu školsku godinu, po raspisanim konkursima, dodelila 306 ...