Home / 2020 / Vojska prodaje kompleks Vila Katarina u Knjaževcu za 18.000 evra

Vojska prodaje kompleks Vila Katarina u Knjaževcu za 18.000 evra

Država Srbija ponudila je na prodaju 68 nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, navodi se u oglasu koji je objavila Republička direkcija za imovinu.

Pisane ponude mogu se dostaviti za Klub Vojske u Požarevcu koji je ponuđen za milion evra, kompleks Carina u Smederevu čija je početna cena 2,4 miliona evra, kompleks Provalija u Sremskoj Kamenici – 368.000 evra, Mišeluk – Gornja Kamenica (1,2 miliona evra), Alibegovac u Novom Sadu koji je ponuđen za 388 hiljada evra, dok je za 100 hiljada evra ponuđen Grkljan u Zaječaru.

Vojna skladišta Vinarce kod Leskovca ponuđena su za 168 hiljada evra, skladište Reka Ostružnica na beogradskoj Čukarici za 752 hiljade evra, Iline vode u Kragujevcu po početnoj ceni 226 hiljada evra, komandu u Srbobranu za 220 hiljada evra, kao i Klub vojske u Negotinu čija početna cena je 280 hiljada evra.




Ponuđeni su i kompleks Zabrđe u Petrovcu na Mlavi za 60 hiljada evra, Industrijski kolosek u Nišu za 179 hiljada evra, Bukovac u Petrovaradinu za 77,8 hiljada evra, skladište Potok Mesić u Vršcu za 637 hiljada evra, Barice u Raškoj za 109 hiljada evra, Kličevac – vežbalište u Valjevu – 124 hiljade evra, i Stanišin rid u Surdulici za 21 hiljadu evra.

Država prodaje i Vojni kompleks Mira – skladište u Leskovcu koji je ponuđen za 695 hiljada evra, i kompleks Vila Katarina u Knjaževcu za 18.000 evra.

Više od polovine ponuđenih nekretnina su poslovni prostori, najviše u Beogradu, a zatim i u Nišu i Valj

evu.

Kako se navodi, rok za podnošenje ponuda je 15 dana a posle komisijskog otvaranja ponuda odluku o najpovoljnijim doneće komisija.

Republička direkcija za imovinu nadovi da će visina ponuđene cene biti odlučujuća u izboru kupca.




izvor https://www.rtv.rs/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...