Home / 2020 / Uz pomoć Ministarstva privrede rekonstrukcija puta Podvis – Vasilj

Uz pomoć Ministarstva privrede rekonstrukcija puta Podvis – Vasilj

U toku su radovi na asfaltiranju 2,8 kilometara  puta između Podvisa i Vasilja.  Rekonstrukciju ove saobraćajnice finansira Ministarstvo privrede Republike Srbije, kazao je, obilazeći radove, predsednik Opštine Milan Đokić

Predsednik Opštine Milan Đokić obišao je sa saradnicima radove na asfaltiranju puta Podvis – Vasilj. Deonica, duga blizu tri kilometra rekonstruiše se sredstvima Ministarstva privrede, kazao je predsednik.

”Ova deonica bila je u jako lošem stanju, skoro neprohodna, a tangira stanovnike i Podvisa i Vasilja. i sve one koji ovde imaju neke poljoprivredne površine. Ministarstvo privrede nam pomaže, finansiraju ovaj posao sa 20 miliona dinara, a opština plaća samo PDV.”




;

Pandemija koronavirusa usporula je i otežela sve građevinske radove ne samo u Knjaževcu, već u celom svetu, podsetio je Đokić, koji je, uprkos tome zadovoljan onim što je opština Knjaževac uspela da uradi i u tako teškim uslovima.

”Završavamo poslove koje smo počeli, što u selu, što u gradu, završavamo tekuće održavanje lokalnih saobraćajnica i mislim da ovu godinu, koja je bila teška zbog koronavirusa, sa kojim niko nema iskustva, ne u Knjaževcu, nego u celom svetu. Mislim, ipak, kada podvučemo crtu, da će i ova godina biti dobra i da smo u datim okolnostima uspeli da izvučemo maksimum”, zaključio je Đokić.

Zbog radova na putu od Podvisa ka Vasilju, do 27. septembra biće na snazi potpuna obustava saobraćaja svakoga dana od 7:00 do 17:00 časova.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...