Home / 2021 / U Knjaževcu se održava turnir 1- kategorije – SUPER 4 Timočka krajina OPEN 2021

U Knjaževcu se održava turnir 1- kategorije – SUPER 4 Timočka krajina OPEN 2021


SUPER 4 Timočka krajina OPEN 2021, turnir 1- kategorije za devojke do 16 godina, igra se od 29. do 31. maja 2021. godine u TK Magnet u Knjaževcu. Igra se na 4 šljakasta terena.

Direktor turnira je Aleksandar Krstić. Turnir se igra u okviru kalendara Teniskog saveza Srbije i u okviru serije turnira 1. kategorije TSS TOUR. Mali igrači će kao i prethodnih godina detaljno izveštavati sa turnira. Mladići će istovremeno igrati turnir u TK As Timok u Zaječaru.

Organizatori u Zaječaru i Knjaževcu će se kao i u prethodne dve godine, potruditi da turnir ostane u lepom sećanju svim učesnicima i njihovim roditeljima, a izdvajamo izuzetno vredne nagrade koje je pripremio TK Magnet iz Knjaževca na najbolje učesnice turnira.Sve polufinalistkinje turnira Timočka krajina OPEN u TK Magnet dobiće na poklon vikend za jedno dete u pratnji jednog roditelja u hotelu „Stara planina“ na Staroj planini (4 zvezdice, raniji naziv „Falkensteiner“). Taj paket je Light All Inclusive (petak i subota, na bazi polupansiona), sa kompletnim spa programom, a mora se iskoristiti do početka zimske sezone.

Rezultati i raspored će svakodnevno objavljivati TSS. Kvalifikacije se neće igrati.Izvor http://maliigraci.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Bibliografija Vlastimira Nikolića – u izdanju Zavičajnog društva Timočana-Torlaka

Zavičajno društvo Timočana-Torlaka iz Minićeva postoji od 1. novembra 1997. godine, tako ...