Home / 2021 / U Knjaževcu 15. avgusta počinje 60. Festival kulture mladih Srbije

U Knjaževcu 15. avgusta počinje 60. Festival kulture mladih Srbije

Početak Tradicionalnog Festival kulture mladih Srbije, koji će se po 60. put održati  u Knjaževcu zakazan je za 15. avgust.

Početak festivala obeležiće  izložba radova „YOUTH ART NETWORK“, nastalih u okviru projekta, muzički program, nastup folklora, poezija i teatar. Program počinje u nedelju, 15. i ponedeljak 16. avgusta, od 20 časova na Trgu ispred Doma kulture.

U utorak, 17. avgusta, održava se “DETINjSTVO FEST I PORODIČNI MASKENBAL” na Trgu ispred Doma kulture u 20 časova. Iste večeri gledaćemo i slušati popularnu grupu “Van Gog“ od 22 časa u Gurgusovačkoj kuli.

Za sredu, 18. avgusta, najavljena je promocija filma “JUŽNI VETAR 2- UBRZANjE” u Gurgusovačkoj kuli od 21 čas.


Filmski maraton za sve uzraste je u četvrtak, 19. avgusta na platou Doma kulture od 20 časova, kada publiku očekuje i koncert Ane Bekute od 22 časa u Kuli.

Za petak, 20 avgust, predviđena je emisija Radio Beograda 2 “Gutenbergov odgovor” koja počinje od 16 časova, a na pozornici Kule nastupiće Aco Pejović od 22 časa.

Promocija knjige prošlogodišnjeg dobitnika nagrade “Timočka lira” najavljena je za subotu, 21. avgust, u 20 časova na Trgu kod Doma kulture. Koncert “Riblje čorbe” održava se od 22 časa u Gurgusovačkoj kuli.

Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 22. avgusta je pesničko veče “Timočka lira“ i proglašenje pobednika ovogodišnjeg konkursa, od 20 časova na platou Doma kulture.

U nastavku teksta iz naše bogate video Arhive možete pogledati kako su izgledali prethodni Festivali :






“Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...