Home / Knjaževac / Tekijanka deci našeg grada daruje novogodišnju predstavu i novogodišnji karavan

Tekijanka deci našeg grada daruje novogodišnju predstavu i novogodišnji karavan

Kompanija Tekijanka povodom novogodišnjih i božićnih praznika u svim opštinama u kojima posluje poklanja deci novogodišnju predstavu “U potrazi za Deda Mrazom”.

Tekijanka karavan i pozorišna trupa svoj put započinju 21.12. u Knjaževcu, gde se predstava održava u 9:30 u velikoj sali Doma kulture, a Tekijanka karavan u 11h na platou Doma kulture. Besplatne ulaznice potražite na biletarnici Doma kulture u Knjaževcu. Put se istog dana nastavlja ka Boru, gde će se već u 17h nastaviti Tekijanka karavan na platou ispred Nove tržnice, a predstava se održava od 19h u Sali bioskopa “Zvezda”. Poklon ulaznice se do dana predstave mogu preuzeti na dečijem odeljenju Narodne biblioteke Bor, a na dan predstave i na ulazu u bioskop.

Zaječar će ova vesela družina obići 24.12. sa dva termina predstave, u 12 i 13h u Domu kulture u Kotlujevcu, ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici pozorišta. Nakon predstave se druženje sa Tekijanka karavanom nastavlja na skveru u Zaječaru od 15h.




Put Tekijanka novogodišnje čarolije 27.12. vodi nas u Negotin, gde je predstava u domu kulture “Stevan Stojanović Mokranjac” od 13h, a Tekijanka karavan od 11h na platou Tekijanka supermarketa u centru, kod hotela Inox. Istog dana se družimo u Kladovu, gde vas Tekijanka karavan očekuje od 18:15h kod T marketa, dok se prestava održava od 19h u Domu kulture.

Završno odredište ovogodišnjeg Tekijanka karnevala biće Majdanpek, gde karavan stiže u 11:15h u park kod Tekijanke u centru, dok se predstava održava u Domu kulture od 12h.

Dođite da zajedno potražimo Deda Mraza i doživimo Tekijanka novogodišnju čaroliju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...