Home / Bezbednost / SRBIN OBEZBEĐUJE SNUP DOGA!

SRBIN OBEZBEĐUJE SNUP DOGA!

Snup Dog i Miloš Mitić

Snup Dog i Miloš Mitić

Svetske zvezde definitivno brinu za svoju bezbednost i mnoge od njih angažovale su svoje lične čuvare da im čuvaju leđa. Najpopularnijeg repera na svetu Snup Doga obezbeđivao je upravo SRBIN.

Većina telohranitelja koji rade za estradne zvezde ne žele da se slikaju ili govore za novine i internet portale jer je njihov posao da budu u senci, međutim, danas pravimo izuzetak jer je jedan od najpoznatijih i najčešće angažovanih „čuvara“ u Francuskoj popularnih ličnosti – niški telohranitelj – rodom iz susednog Svrljiga Miloš Mitić.

Mlad, jak, i kao od stene odvaljen, Nišlija Miloš Mitić je obezbeđivao najpoznatijeg repera na svetu Snup Doga. Ovaj snažan Srbin je obezbeđivao i mnoge druge javne ličnosti poput Boba Sinklera, Dejvida Gete, Fifti Senta (50 Cent), arapskog princa Valid bin Talal bin al Sauda, Eve Banahamaou vlasnice najpoznatijeg ženskog modnog lista u Francuskoj i mnoge druge.




Snup Dog i Miloš Mitić

Dejvid Geta i Miloš Mitić

Dejvid Geta i Miloš Mitić

Pored toga što obezbeđuje mnoge poznate ličnosti, Mitić je angažovan i na obezbeđivanju veoma skupocenih Mesikinih dijamanata koji su najtraženiji i najskuplji na svetu, saznaje naš izvor.

NIŠLIJA OBEZBEĐIVAO BOGATU ITALIJANKU!!!

Mitić pored Bianke Aldijentro
Mitić pored Bianke Aldijentro

Bianca Aldijentro, ćerka vrlo uticajnog i poznatog italijanskog biznismena koji se bavi izvozom robe na EU tržište bila je pod zaštitom ovog snažnog SRBINA iz Niša, saznaje naš izvor.

Ogroman i snažan, Mitić Miloš, foto: Privatna arhiva

 

Ogroman i snažan, Mitić Miloš, foto: Privatna arhiva

Mitić je Adijentru obezbeđivao dok je boravila u Parizu.

NA KORZICI OBEZBEĐUJE BIZNISMENE

Mitić od  2014. godine radi na ličnom obezbeđenju jednog od najpoznatijih biznismena na Korzici čije je ime poznato redakciji, a saradnju sa njim ostvario je preko svojih prijatelja koji se bave istim poslom.

Mitić je veliki SRBIN i pravoslavac, voli svoju zemlju i svoje ljude, ali ne planira da se vrati u Srbiju zbog prevelikog angažovanja u inostranstvu. Inače, on je pored svog profesionalnog zvanja ujedno i porodičan čovek – oženjen, otac jednog deteta.





 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...