Home / 2021 / Školske ekipe iz Zaječara najuspešnije na Okružnom košarkaškom takmičenju u Knjaževc (Video)u

Školske ekipe iz Zaječara najuspešnije na Okružnom košarkaškom takmičenju u Knjaževc (Video)u


Maj je očigledno rezervisan za uspehe zaječarskih sportista na školskim takmičenjima, kojima nema premca u okrugu. Ovog puta, na takmičenju u košarci održanom u utorak 25. maja u Knjaževcu, dominirali su učenice Osnovne škole “Đura Jakšić” i učenici OŠ “Desanka Maksimović”, koji su ubedljivo osvojili prva mesta, prenosi web portal Glassporta.rs.

Najpre su učenice OŠ “Đura Jakšić” u finalu deklasirale domaću ekipu OŠ “Dimitrije Todorović Kaplar” rezultatom 37:0, a očiglednu razliku u kvalitetu profesor Dragan Petković iskoristio je da pruži priliku svim članicama ekipe.




Njihov uspeh i plasman na Međuokružno takmičenje obezbedili su i učenici Osnovne škole “Desanka Maksimović”, koji su u finalu nadigrali takođe knjaževačku OŠ “Dimitrije Todorović Kaplar” sa 42:32.

Međuokružno takmičenje učenika i učenica osnovnih škola u košarci na programu je u petak 28. maja u Varvarinu, gde će Zaječar imati predstavnike u obe konkurencije.

A evo i delića slavlja košarkašica Osnovne škole “Đura Jakšić” nakon izborenog plasmana u dalji krug takmičenja. (video)




-Izvor: Glassporta.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...