Home / 2021 / Poseta Uprave za trezor ekspozituri u Knjaževcu i prijem kod Predsednika

Poseta Uprave za trezor ekspozituri u Knjaževcu i prijem kod Predsednika

Direktor Uprave za trezor Marko Gvero posetio je obišao je juče ekspoziture Uprave za trezor u Zaječaru, Knjaževcu, Boru, Sokobanji i Boljevcu.

Nakon što je rukovodstvo Uprave za trezor obišlo ekspozituru u Knjaževcu,  usledio je i prijem kod predsednika opštine Milana Đokića.

▫️Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji i važnosti njenog jačanja u budućnosti. U duhu dobrih odnosa, Uprava za trezor odlučila je da opštini Knjaževac donira računarsku opremu. Kako je istaknuto, savremena oprema će značajno olakšati funkcionisanje i učiniti efikasnijim rad opštinskih službi.



▫️Direktor Uprave za trezor Marko Gvero i predsednik opštine Milan Đokić složili su se da dobri odnosi i intenzivna saradnja između republičkih organa i lokalnih samouprava stvaraju preduslove za dobar život svih građana i bolje funkcionisanje privrede.
▫️Direktor Uprave za trezor izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima.

Direktor Uprave za trezor Marko Gvero posetio je i Gimnaziju u Zaječaru, gde je učenicima škole poklonio računarsku opremu, kako bi se nivo nastave ove škole podigao na viši nivo.

Prilikom obilaska ekspozitura Uprave za trezor u Zaječaru, Knjaževcu, Boru, Sokobanji i Boljevcu, Gvero je posetio školu u koju su išli srpski velikani Nikola Pašić, Stevan Mokranjac i Zoran Radmilović.

 


—————–

———–
“Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”

Projekat sufinansiran iz budžeta opštine Knjaževac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...