Home / Knjaževac / Opština Knjaževac Raspisan konkurs za projekte udruženja

Opština Knjaževac Raspisan konkurs za projekte udruženja

Opština Knjaževac je u petak  17 mart 2017 raspisala  Javni konkurs za finansiranje projekata udruženja iz budžeta opštine knjaževac za 2017. godinu.

Na osnovu člana 7. i 7a Odluke o načinu finansiranja projekata udruženja iz budžeta opštine Knjaževac («Sl. list opštine Knjaževac», broj 12/2010, 6/2011) , Odluke o budžetu opštine Knjaževac za 2017. godinu („Sl. list opštine Knjaževac, broj 31/2016) i člana 48. Statuta opštine Knjaževac («Sl. list opštine Knjaževac», broj 4/2009 i 10/2015), Predsednik opštine Knjaževac raspisuje JAVNI KONKURS ZA FINANSIRANjE PROJEKATA UDRUŽENjA IZ BUDžETA OPŠTINE KNjAŽEVAC ZA 2017. GODINU.

Ukupan iznos sredstava, namenjenih projektima udruženja, iznosi 12.500.000 dinara, a novac će se dodeljivati na osnovu kriterijuma zasnovanih na Strategiji održivog razvija opštine Knjaževac od 2010. do 2020. godine. Prioriteti su uspostavljanje i jačanje modela institucionalne podrške malim i srednjim preduzećima, unapređenje turističke ponude, socijalna inkluzija ranjivih grupa, zaštita i promocija kulturno – istorijskog nasleđa, organizovanje volnoterskog servisa.

Pravo učešća na konkursu imaju udruženja koja su registrovana na teritoriji knjaževačke opštine i rade ne kraće od šest meseci. Rok za podnošenje prijava je prvi april.

Kompletan tekst Konkursa možete preuzeti ovde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...