Home / Knjaževac / Održana 31. sednica SO Knjaževac i novogodišnji koktel (Video)

Održana 31. sednica SO Knjaževac i novogodišnji koktel (Video)

Poslednja sednica Skupštine opštine u 2018 godini održana je danas u knjaževačkom Domu kulture.

Programi poslovanja i rada ustanova i preduzeća, koje opština Knjaževac finansira iz budžeta, bili su glavna tema rasprave na današnjoj Skupštini.
Odbornici su usvojili program rada i Muzeja i ostale dve ustanove kulture – Biblioteke i Doma kulture, te Turističke organizacije, Centra za socijalni rad, Regionalnog centra za stručno usavršavanje, Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić nakon današnje Skupštine priredio je tradicionalni novogodišnji koktel za odbornike Skupštine opštine, te predstavnike javnog, društevnog i privrednog života grada i opštine.







Nadam se da ćemo svi godinu na izmaku pamtiti kao uspešnu, a 2019. dočekujemo sa najvećim budžetom ikada, kazao je na tradicionalnom novogodišnjem koktelu predsednik Opštine Milan Đokić.

”Nadam se da će 2018. Knjaževčani pamtiti kao uspešnu. Obeležile su je mnoge investicije, aktivnosti u gradu i u selima – od uređenja škola i seoskih domova, preko asfaltiranja novih deonica puteva…”2019. dočekujemo sa najvećim budežtom ikada,”, kazao je predsednik.






Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...