Home / 2021 / Održana 10. sednica Skupštine opštine Knjaževac (Foto & Video)

Održana 10. sednica Skupštine opštine Knjaževac (Foto & Video)

Juče je održana 10. sednica Skupštine opštine Knjaževac. 
Odbornici su dali saglasnost na izveštaje o radu Centra za socijalni rad, Regionalnog centra za stručno usavršavanje i Agencije za razvoj opštinine Knjaževac za proteklu godinu.
Izglasan je predlog odluke o donošenju Lokalnog plana upravljanja otpadom od 2021. do 2031. godine.
Usvojen je predlog odluke o angažovanju revizora za eksternu reviziju konsolidovanog završnog računa budžeta opštine Knjaževac za 2020. godinu. – Razmatrani su predlozi odluka o sprovođenju javnih konkursa za izbor direktora preduzeća “Standard”, “Toplana” i “Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac” čiji je osnivač opština Knjaževac, a izabrana je i komisija za sprovođenje ovih konkursa.




Odbornici su prihvatili odluku o prodaji građevinskog zemljišta u Crnom Vrhu, kao i odluke o kupovini građevinskog zemljišta u Trgovištu, Kaličini i Stogazovcu. Opština će, za potrebe ova tri sela, kupiti parcele kako bi se proširila seoska groblja. 1 Opština Knjaževac, nakon odluke odbornika, produžiće rok za korišćenje desetak prostorija koje su ustupljene Centru za socijalni rad.  Na današnjoj sednici imenovani su članovi Upravnog odbora PU “Bajka”, a usvojena je i izmena rešenja o imenovanju Školskog odbora u OŠ “Vuk Karadžić”.
U nastavku teksta možete videti kompletan snimak desete sednice Skupštine opštine Knjaževac

Fotografije možete videti na sledećem linku



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...