Home / Drugi pišu / Novi uspeh mladih Knjaževačkih skijaša

Novi uspeh mladih Knjaževačkih skijaša

Pobednici  veleslaloma na Otvorenom prvenstvu Smučarskog planinarskog društva /SPD/ „Jahorina“ u kategoriji „deca U16“ su Nina Petrović iz Smučarskog kluba /SK/ „Jahorina“ i Veselin Zlatković iz SK „Niš“, dok su zlatne medalje u kategoriji „U14“ osvojili Nikolina Dragoljević iz SK „Jahorina“ i Janko Ilić iz SK „Midžor“ iz Knjaževca.

 
U kategoriji „cicibani U8“ prvi su bili Lamija Hadžović iz SK „Olimpik“ i Anur Mehić iz SK „Naš tim“, Sajra Čuljević iz SK „Sarajevo“ i Lazar Livadić iz SK „Niš“ bili su najuspješniji u kategoriji „U10“, dok su u kategoriji „U12“ zlatne medalje osvojili Ana Đokanović iz SK „Jahorina“ i Fejsal Karić iz SK „Naš tim“.

Današnji veleslalom održan je u okviru Otvorenog prvenstva SPD „Jahorina“ u organizaciji Smučarskog saveza BiH i Smučarskog saveza Republike Srpske na Ravnoj planini.
Takmičenje za skijaše mlađih kategorija, koje je okupilo više od 150 mladih skijaša iz okruženja, biće nastavljeno sutra u disciplini slalom, u kategorijama „U12“, „U14“ i „U16“.

Iz SPD „Jahorina“ rečeno je Srni da će u srijedu, 8. februara, na Ravnoj planini biti održano Državno prvenstvo Istočnog Timora, u kategoriji muški slalom.

Ovo međunarodno takmičenje uvršteno je u FIS-ov kalendar trka za 2017. godinu.

Očekuje se dolazak više od 100 takmičara iz 15 država. Prva trka je na rasporedu od 9.00 časova, a druga od 12.00 časova.

Izvor srna.rs / foto FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Informacije o republičkom referendumu na sajtu Opštine Knjaževac

Sve informacije vezane sa referendumom koji će se održati u nedelju 16. ...