Home / 2022 / Nove sanacije na stambenim zgradama u Knjaževcu

Nove sanacije na stambenim zgradama u Knjaževcu

Decenijama unazad žitelji stambene zgrade u Knjaževcu u ulici Devete brigade 9 imali su problem sa vlagom i prokišnjavanjem.

Uz pomoć lokalne samouprave, a delom i prikupljenim novcem stanara ove stambene zajednice, finansirano je renoviranje krovne konstrukcije.

Rešeno pitanje krova na ovoj zgradi rezultat je razgovora saveta stanara sa lokalnom samoupravom, kako bi se poboljšali uslovi života i u ovoj stambenoj zajednici.



“Ulazimo u završnu fazu Javnog poziva gde smo pozvali i stambene zajednice da se jave svojim projektima, kako bismo pomogli investiciono održavanje tih objekata. Sama ideja je bila da finansijskom pomoći i logističkom podrškom rešimo probleme koji su decenijama mučili ljude u tim stambenim zajednicama. Danas smo obišli stambenu zajednicu Devete brigade 9, gde smo radili sanaciju gotovo 1.200 kvadrata krova. Stanari su jako zadovoljni, jer od kada je zgrada izgrađena, ništa od radova nije rađeno. Takođe, želim da podsetim žitelje Knjaževca da smo sa 10.000.000 dinara podržali 16 stambenih zajednica i da se radovi u gotovo svim stambenim zajednicama privode kraju”, rekao je Branislav Josifović, zamenik predsednika opštine Knjaževac.




—————–
“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je
dodelio sredstva.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...