Home / Bezbednost / MUP istražuje okolnosti tuče odvornika u Knjaževcu – Đokiću upućene pretnje

MUP istražuje okolnosti tuče odvornika u Knjaževcu – Đokiću upućene pretnje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je posle proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između D.S. (1977), odbornika Demokratske stranke, i M. B. (1965), odbornika Srpske napredne stranke.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je odmah po prijavi lekara iz Zdravstvenog centra Knjaževac izašla na lice mesta i preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja.

Obojica odbornika zadobili su lakše telesne povrede.

Policijski službenici odmah su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu, koje je naložilo da im se dostavi izveštaj o događaju.

Demokratska stranka ranije je saopštila da su njenog odbornika u Knjaževcu Dalibora Stanojevića, za kojeg navodi da je jedan od organizatora protesta „1 od 5 miliona” u tom gradu, „brutalno pretukli tokom proslave dana Opštine predsednik Opštine Milan Đokić zajedno sa dvojicom saradnika”, prenosi Tanjug.

Srpska napredna stranka osudila je danas prebijanje odbornika SNS u Knjaževcu Miroljuba Božinovića za šta je, tvrde, odgovoran Dalibor Stanojević, pristalica Saveza za Srbiju.

U saopštenju navode da je Stanojević posle ponoći u alkoholisanom stanju napao i naneo ozbiljne povrede ključne kosti odborniku SNS-a.„Da stvar bude još apsurdnija, predstavnici tajkunsko-lopovsko-fašističkog saveza danas se utrkuju u lažima ko će više slagati i obmanuti građane Srbije”, navodi SNS, a prenosi Tanjug.

Oni su pozvali nadležne organe da što pre rasvetle napad na Božinovića i poručili predstavnicima SzS, Draganu Đilasu, Bošku Obradoviću i Vuku Jeremiću, da ih se ne plaše.

<

div class=”addthis_sharing_toolbox” data-title=”MUP istražuje okolnosti tuče u Knjaževcu” data-description=”Politika” data-url=”http://www.politika.rs/sr/clanak/429822/MUP-istrazuje-okolnosti-tuce-u-Knjazevcu”>

<

div id=”atstbx2″ class=”at-share-tbx-element addthis-smartlayers addthis-animated at4-show” role=”region” aria-labelledby=”at-724997ca-e61b-4bf1-9220-e4bf21749567″>

Nakon fizičkog napada na odbornika SNS u Skupštini opštine Knjaževac Miroljuba Božinovića od strane odbornika DS Dalibora Stanojevića i kampanje nasilja, laži i mržnje lidera SzS Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Demokratske stranke, predsedniku opštine Knjaževac Milanu Đokiću i njegovoj deci upućene su monstruozne pretnje

<

div>

Srpska napredna stranka osudila je prebijanje odbornika SNS u Knjaževcu Miroljuba Božinovića za šta je, tvrde, odgovoran Dalibor Stanojević, pristalica Saveza za Srbiju.

U saopštenju navode da je Stanojević posle ponoći u alkoholisanom stanju napao i naneo ozbiljne povrede ključne kosti odborniku SNS-a.

“Da stvar bude još apsurdnija, predstavnici tajkunsko-lopovsko-fašističkog saveza danas se utrkuju u lažima ko će više slagati i obmanuti građane Srbije”, navodi SNS.

Oni su pozvali nadležne organe da što pre rasvetle napad na Božinovića i poručili predstavnicima SzS, Draganu Ðilasu, Bošku Obradoviću i Vuku Jeremiću, da ih se ne plaše prenosi Informer.

A ko je koga tukao utvrđivaće Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu, koje je tražilo da mu se dostavi izveštaj o tom događaju.

Izvor Tanjug, RTS, Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : OBAVEŠTENjE O IZVOĐENjU GAĐANjA

Pripadnici Službe za obezbeđenje Okružnog zatvora Zaječar i Okružnog zatvora Negotin izvodiće ...