Home / 2021 / Modno veče u Knjaževcu

Modno veče u Knjaževcu

U mestima širom naše zemlje može se čuti zamerka da je jedino Beograd, kao glavni grad i centar kulturnih dešavanja, mesto gde se nešto dešava. A to je posebno tačno u vreme pandemije, a naročito kada je u pitanju moda.

Zato nam je veoma drago što možemo da vam prenesemo poziv, u ime organizatora, Journey One Fashion Night i Art Address, kiji su udružili snage, kreativnost i stvorili event čiji je cilj da pruži podršku lokalnim dizajnerima u Knjaževcu.

U subotu 10. jula, od 21. h kolekcije za proleće/leto 2021. predstaviće brendovi: Address (Andrijana Jevtić), Sisters Code Atelier (Bojana i Vladana Veljković, njihov model je na uvodnoj fotografiji) i Kamije (Katarina Bogosavljević, Jelena Videnović i Mirjana Vitomirov).

Specijalan makeup look osmislila je Aleksandra Apelić, a makeup partner događaja je Kiko Milano vodeći makeup brend u Italiji, koji je dostupan u celoj Srbiji.

Quovidis aplikacija vam pomaže da ostanete bezbedni i primate poruke sa mesta koja ste posetili. Koristite aplikaciju na bilo kom mestu sa istaknutom Quovidis oznakom i ostanite sigurni.

Domaćin modne večeri je Zavičajni muzej Knjaževac, a goste će zabavljati rok muzičar Dejan Gvozden, koji će izvesti dve nove pesme kao i najveće hitove Kristala.




Podrška lokalnim dizajnerima: Upoznajte brendove koji će se predstaviti

Brend Address odlikuju nežne haljine, košulje i suknje izrađene od svile, a to su samo neki od prepoznatljivih modela ovog brenda. Address vole i poznate ličnosti kao što su Jelena Gavrilović i Snežana Dakić.

Modni brend Sisters Code Atelier kreirao je svoju drugu kapsula kolekciju venčanica za proleće/leto 2021. Sisters Code Atelier „Le marriage“ kolekcija delo je kreativnog dvojca Bojane i Vladane Veljković. Za razliku od prethodne kolekcije u kojoj su dominirale italijanska čipka, til i cvetni ukrasi, ovoga puta čitavom kolekcijom upečatljivo vlada američki saten u mlečnobeloj boji. Mini haljine A kroja, V izrezi na leđima, top i suknja sa karnerima – samo su neki od modela i detalja koji mogu ulepšati wedding priču.

Aksesoari koji će upotpuniti stajling: SCA minđuše, ogrlice i narukvice izrađene od srebra, osvojiće vas svojom elegancijom, dok će mini tote kožna torba poslužiti da budete prepoznatljivi u svakom trenutku.

 

Brend koji izrađuje modnu obuću – Kamije, ekskluzivno je dizajnirao modele od kože. Sandale i štikle u  žutoj , ljubičastoj, narandžastoj boji definitivno su favoriti za letnju sezonu.






 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...