Home / Knjaževac / Knjaževčanka Neda Arnerić otkrila zbog čega još od detinjstva odlazi kod psihologa

Knjaževčanka Neda Arnerić otkrila zbog čega još od detinjstva odlazi kod psihologa

Foto: Slobodan Pikula / RAS Srbija

Foto: Slobodan Pikula / RAS Srbija

Poznata srpska glumica i Knjaževčanka po rođenju Neda Arnerić otkrila zbog čega još od detinjstva odlazi kod psihologa.

Glumica kaže da je tek nekoliko meseci od pada sa terase skupila snagu da vidi i čuje šta se sve pisalo i pričalo o njoj tada.

Glumica blistave karijere i izgleda koja ponosno nosi svoje 64 godine, a među mnogoborjnim maestralnim ulogama može da se pohvali i titulom seks-simbola nekadašnje Jugoslavije, kaže da život ne čine samo lepe stvari.

Neda Arnerić, jedna od najpoznatijih srpskih glumica rođena je 15. jula 1953. godine u Knjaževcu.
U dosadašnjoj karijeri snimila je preko 110 filmova i odigrala preko 40 uloga u pozorištu.

Kako se rano odvojila od porodičnog doma u Knjaževcu, ona za “Blic” priznaje da je tada, kao i sada, posećivala psihologa. U svet glume zakoračila je sa nepunih šesnaest godina i jedino što je sebi želela je da ostane zdravog razuma.



U životu sam zato što brinem o sebi. Imam dovoljno godina, taman posla da sam preskočila psihijatra i psihologa. Pogotovo kada sam bila klinka, nije mi bilo lako – kaže Neda Arnerić za “Blic”, i otkriva koje danas savete traži od stručnog lica:

– Na tim seansama sa psihologom uglavnom pričam o tome kako da ostanem normalna. I ostala sam normalna, što je jako bitno. Eto!

Neda Arnerić je pre godinu i po dana pala sa terase svog stana na trećem spratu. Usledilo je lečenje i oporavak, ali na sreću, pad nije ostavio veće posledice po glumičino zdravlje.

Ona za “Blic” priznaje da joj je tada bilo teško da sluša različite verzije priče zbog čega se to desilo, od toga da je namerno skočila do toga da se lekari bore za njen život.

Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

– Bilo mi je teško da na naslovnim stranama čitam izveštaje o mom stanju, tek sam ih pročitala posle nekoliko meseci. To je bilo bljak, grozno, fuj – uz grimasu gađenja kaže Arnerićeva, a na našu konstataciju da se brzo oporavila i da sada izgleda bolje nego ikad, kroz osmeh je u svom maniru rekla:

– Znači, to skakanje treba ponavljati s vremena na vreme – hop, cup, pa skoči.

Nedu Arnerić smo, inače, sreli na snimanju emisije “Tvoje lice zvuči poznato” gde je bila član žirija. Ona ističe da je oduševljena imitacijama takmičara, a i sama bi volela da se isproba u toj ulozi.

– Onda treba da idem na scenu takmičenja, a ne da sedim u žiriju. Mogla bih da izađem na scenu i uradim bilo koju imitaciju, ali samo pod uslovom da vežbam koliko i oni – kroz smeh govori nekadašnji seks-simbol bivše Jugoslavije.

Neda: Imam svoje muke

Neda Arnerić poručuje da poslednjih dana ima porodičnih problema zbog koji se ne oseća baš najbolje, ali utehu pronalazi na daskama koje život znače.

– Poslednjih dana određene stvari mi zadaju muke, ali nije za javnost. Privatni poslovi su u pitanju. Trudim se da radim. Svaki glumac dok je živ radi, nikada se ne povlači sa scene, tako i ja. Moram da vam kažem da me pozitivna energija uopšte ne napušta – kaže glumica za “Blic”.



Izvor blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...