Home / Knjaževac / Knjaževački košarkaši deo akcije „Basket for kids“

Knjaževački košarkaši deo akcije „Basket for kids“

Selekcija  mlađih pionira iz Knjaževca učestvovala je na turniru koji je pod pokroviteljstvom Sport kluba održan u Nišu.

Mlađi pioniri Košarkaškog kluba Leda učestvovali su na turniru „Basket for kids“ koji je, pod pokroviteljstvom Sport kluba, održan u Nišu. Najmlađi knjaževački košarkaši takmičenje su završili u polufinalu gde su poraženi od ekipe Partizan Trijumf rezultatom 75:45. Svi učesnici turnira od organizatora su na poklon dobili komplet dresova.

Na turnirima „Basket 4 Kids“ koji se održavaju na prostoru svih šest država bivše Jugoslavije učestvuju deca uzrasta do 13 godina.

Glavni cilj ovog velikog regionalnog projekta je da se deca ohrabre da komuniciraju i druže se. U isto vreme, ta manifestacija je idealna prilika za sve, da vide koliko se u svakoj od zemalja učesnika, radi sa mlađim kategorijama, ali i koliko deca napreduju od turnira do turnira.

S ciljem da najmlađe ohrabri da se posvete košarci, Sportklub pokrenuo je projekat „Basket 4 Kids“, koji će, u saradnji sa gradom Zaječarom, biti realizovan u Sportskoj hali na zaječarskoj Kraljevici, u nedelju 3. februara. 

Učesnici na ovom regionalnom turniru u Zaječaru su: Košarkaški klub „Mladost 019″  i  KK „Bin“ iz Zaječara, kao i KK „Basket Bor“ i KK „Paraćin“.

Raspored utakmica:

K.K.“Mladost 019″ Zaječar – K.K.“Bin“ Zaječar
K.K.“Basket Bor“ –  K.K.“Paraćin“
K.K.“Mladost 019″ Zaječar – K.K.“Paraćin“
K.K.“Basket Bor“ Bor – K.K.“Bin“ Zaječar
K.K.“Bin“ Zaječar – K.K.“Paraćin“
K.K.“Mladost 019″ Zaječar – K.K.“Basket Bor“

Sportska manifestacija biće organizovana u nedelju 3. februara od 9.00 do 16.00 sati, dok je svečano otvaranje zakazano za 11.00 časova.

Kako napominju organizatori, svim navijačima u Sportskoj hali na Kraljevici biće obezbeđeni pokloni (baloni i slatkiši).



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...