Home / Foto / Knjaževačka policija dobija nova vozila

Knjaževačka policija dobija nova vozila

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova nabavilo je 710 novih patrolnih vozila, koja su isporučena policijskim upravama na teritoriji Republike Srbije, a potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najavio je da će do kraja godine vozni park Ministarstva biti bogatiji za više od 1.000 vozila.

Od 16 novih automobila marke „škoda“ koje dobila policija u Zaječaru 12 su vozila opšte namene, dok su 4 vozila namenjena saobraćajnoj policiji u Zaječaru.

„Kao ministar unutrašnjih poslova ponosan sam što će naše kolege policajci koji svakodnevno obavljaju svoje dužnosti moći uz pomoć ovih vozila da budu efikasniji u svom radu. Ulažući u uslove rada naših policijskih službenika mi ulažemo u veću bezbednost svih građana Srbije“ rekao je Stefanović.





Ministar je precizirao da su vozila namenjena policiji opšte nadležnosti i saobraćajnoj policiji, ali i da su ona samo prvi kontigent automobila koji su nabavljeni.

„Kao potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova ponosan sam što sam se sa svojim kolegama, uz podršku Vlade i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izborio da od janura imamo i veće plate za naše policajce“, istakao je Stefanović i dodao:

„Do kraja godine očekuje nas opremanje većim brojem računara svih policijskih stanica u Srbiji, nove uniforme za Žandarmeriju, SAJ, Policijsku brigadu, Interventne jedinice policije i graničnu policiju, kao i zaštitna oprema“, rekao je Stefanović.

Od 16 novih automobila marke „škoda“ koje dobila policija u Zaječaru 12 su vozila opšte namene, dok su 4 vozila namenjena saobraćajnoj policiji u Zaječaru.




izvor http://radiomagnum.rs

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...