Home / Knjaževac / Knjaževac : Tribina podrške Aleksandru Vučiću, kandidatu za predsednika Srbije (Foto & Video)

Knjaževac : Tribina podrške Aleksandru Vučiću, kandidatu za predsednika Srbije (Foto & Video)

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Knjaževcu juče je organizovao tribinu podrške Aleksandru Vučiću, kandidatu te stranke za predsednika Srbije.
Na tribini su učestvovali glumci, članovi i funkcioneri SNS Lepomir Ivković i Tihomir Arsić.

Svojim delima se dokazao i sa njim se ne može meriti nijedan srpski vladar, ovim rečima je na jučerašnjoj  tribini u Knjaževcu Aleksandra Vučića, kandidata Srpske napredne stranke za predsednika Srbije, opisao glumac Lepomir Ivković, upoređujući Vučića tom prilikom  sa voždom Karađorđem.

”Svojim delima se dokazao kao premijer, a svojim budućim delima dokazaće se kao predsednik Srbije. Sa njim se ne može meriti nijedan vladar srpski.”

Srbija ne sme da stane sada kada je  krenula u srećniju budućnost, istakao je predsednik opštine Milan Đokić.

”Srbija je krenula u jednom pravcu i ne sme da stane. Srbija mora da ide i brže i jače i bolje tamo gde je krenula, a krenula je, siguran sam, u srećniju i bolju budućnost.”

Ako je po pravdi, naš cenzus na ovim izborima, treba da bude 90 procenata, naglasio je  član Glavnog odbora SNS glumac Tihomir Arsić.

”SNS i koalicioni partneri, ujedinjeni ovako kao što jesmo, naš cenzus je 90 procenata na ovim izborima, što bi bilo po pravdi i po interesu naroda, a siguran sam i po Božjoj volji”.

Tribini, održanoj u Domu kulture, a pored lidera i članova Opštinskog odbora SNS, prisustvovali su i predstavnici političkih partija, sa kojima je ova stranka u koaliciji na lokalnom, ili državnom nivou.

U nastavku teksta možete videti fotogarfije i video prilog sa tribinu podrške Aleksandru Vučiću.




[FAG id=49100]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...