Home / Knjaževac / Knjaževac : Prodaju se nepokretnosti koje nisu neophodne Vojsci Srbije

Knjaževac : Prodaju se nepokretnosti koje nisu neophodne Vojsci Srbije

Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas radi prodaje nepokretnosti – većinom kasarni i vojnih kompleksa koji više nisu neophodni Vojsci Srbije.

U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta, nalaze se vojni kompkesi i poslovni prostori u Aleksincu, Beogradu, Vršcu, Irigu, Knjaževcu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Beloj Crkvi, Pirotu, Požarevcu, Raški, Somboru i Surdulici, , neke kasarne prodaju se po sniženim cenama jer na prethodnim pozivima za kupovinu nije bilo zainteresovanih.


Početna cena za vojni kompleks “Bukovac” u Petrovardinu je 121.571,54 evra, a čini ga zemljište površine jedan hektar, 15 ari i 53 kvadratna metra. Na prodaju je i vojni kompleks “Provalija – RRFD Kamenica” u Sremskoj Kamenici, koji čine vanknjižni objekti ukupne površine 778,85 kvadratnih metara. Početna kupoprodajna cena je 460.876,54 evra, prenosi Dnevnik.

Direkcija za imovinu Srbije objavila je i oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini. U ponudi je i katastarska parcela površine 17 ari i 22 kvadratna metra u Irigu. Parcela se nalazi u građevinskom području Ravanica u zoni stanovanja i predviđena je za stanovanje i gradnju porodičnih i višeporodičnih stambenih objekata. Početna cena je 662.281,20 dinara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...