Home / Knjaževac / Knjaževac : OO SNS-a obeležio stranačku slavu Svetu Petku (Foto & Video)

Knjaževac : OO SNS-a obeležio stranačku slavu Svetu Petku (Foto & Video)

Danas je u Domu kulture u prisustvu velikog broja gostiju Opštinskog odbora Srpske napredne stranke obeležili su svoju stranačku slavu Svetu Petku.

Članovi i simpatizeri Opštinskog odbora Srpske napredne stranke obeležili su danas svoju stranačku slavu Svetu Petku. U prisustvu velikog broja gostiju na koktelu u Domu kulture rezanje slavskog kolača obavio je protojerej Siniša Đorđević.

Veliki pravoslavni praznik Svetu Petku, posvećen prepodobnoj mati Paraskevi kao svoju stranačku slavu obeležava Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Knjaževcu. Svečano rezanje slavskog kolača priređeno je u Domu kulture u prisustvu Milana Đokića, predsednika opštine, članova opštinskog rukovodstva i velikog broja gostiju.

“Neka da bog da Sveta Petka zaštiti naš grad i podari zdravlje i sreću svima koji danas slave”, rekao je protojerej Siniša Đorđević koji je rezanje slavskog kolača obavio sa kolačarom Vladom Mitićem i Miodragom Kosovcem koji je tu dužnost preuzeo za narednu godinu. Članovi Srpske napredne stranke i gosti svečanosti praznik su proslavili uz prigodan koktel, a za dobru atmosferu pobrinuo se orkestar “Mala noćna muzika”.

 




 

Link do video priloga

[FAG id=50579]




x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...