Home / 2021 / Knjaževac : Objavljene RANG LISTE KONKURSA ZA DODELU STIPENDIJA

Knjaževac : Objavljene RANG LISTE KONKURSA ZA DODELU STIPENDIJA

U skladu sa odredbama člana 31. i 48. Odluke o finansijskoj podršci porodici sa decom (“Sl. list opštine Knjaževac” broj 17/2019 i 26/2020) Komisija za sprovođenje konkursa objavila je na zvaničnom sajtu opštine Knjaževac rang liste koje se odnose na sledećekonkurse :

1. Konkurs za dodelu stipendije izuzetno nadarenim studentima u školskoj 2020/2021. godini – preuzmi
2. Konkurs za dodelu stipendije izuzetno nadarenim učenicima u školskoj 2020/2021. godini – preuzmi
3. Konkurs za dodelu stipendije studentima iz materijalno ugroženih porodica u školskoj 2020/2021. godini – preuzmi
4. Konkurs za dodelu stipendije učenicima i studentima u porodici sa troje, četvoro ili petoro dece u školskoj 2020/2021. godini – preuzmi

Pored rang lista učenika i studenata koji su ispunili uslove za ostvarivanje prava na stipendiju, Komisija objavljuje i liste učenika i studenata koji nisu ostvarili ova prava kao i mogućnost eventualnog prigovora na ove predloge.



U skladu sa odredbama člana 31. i 48. Odluke, svaki učenik/student ima pravo prigovora na predlog rang liste u roku od 3 dana od dana objavljivanja rang liste na zvaničnoj internet stranici opštine Knjaževac.

Prigovor se podnosi Opštinskom veću. Prigovor mora biti obrazložen, odnosno uz njega mora biti dostavljena odgovarajuća dokumentacija.

Opštinsko veće razmatra prigovore, rešenjem odlučuje po istima i utvrđuje konačnu rang listu u roku od 15 dana od dana prijema prigovora, a ako nema prigovora, u roku od 15 dana od dana objavljivanja predloga rang liste.

Po ostalim konkursima/javnim pozivima ne objavljuju se preliminarne rang liste već rang lista nakon usvajanja od strane Opštinskog veća opštine Knjaževac.







Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...