Home / 2021 / Knjaževac : Konkurs za likovne radove u okviru 31. Dečijeg likovnog salona Sv. Sava

Knjaževac : Konkurs za likovne radove u okviru 31. Dečijeg likovnog salona Sv. Sava


Zavičajni muzej Knjaževac priprema tradicionalni „Dečiji likovni salon Sv. Sava“ koji će 27. januara 2022. godine biti održan po trideset i prvi put.

Dečiji likovni salon Sv. Sava Zavičajnog muzeja Knjaževac uspešno se realizuje već tri decenije. U tom periodu dodeljene su brojne nagrade i otkriveni mladi talenti među knjaževačkim mališanima i omladinom. I ove godine Zavičajni muzej Knjaževac raspisuje konkurs za najuspešnije dečije likove radove i slavske kolače.

Zavičajni muzej Knjaževac poziva decu da učestvuju na konkursu za najuspešniji likovni rad u okviru 31. dečijeg likovnog salona Sv. Sava. Tema je, kao i prethodnih godina, slobodna.


U skladu sa novim terminom i trajanjem zimskog raspusta, ove godine konkurs za Dečiji likovni salon Sv. Sava biće raspisan nešto ranije nego inače.

Odabrane radove treba dostaviti najkasnije do četvrtka 30.12.2021. godine do 14 časova. Neophodno je da svi radovi na poleđini sadrže sledeće informacije: ime i prezime deteta, broj godina/razred, naziv vrtića/škole, kontakt telefon. Radovi bez neophodnih traženih podataka neće biti žirirani.

Konkurs za najlepši slavski kolač biće raspisan i ovog puta. Rok za dostavu kolača biće naknadno objavljen.

Obzirom na epidemiološku situaciju i mere koje se sprovode u cilju sprečavanja širenja epidemije, potrebno je radove dostavite lično ili da delegirate jednu do dve osobe koje će dostaviti radove u ime grupe ili odeljenja, uz poštovanje propisanih mera i obavezno nošenje zaštitne maske. Takođe, i ove godine moguće je fotografije radova ili skenirane radove dostaviti i elektronskom poštom na adresu muzeja muzejknjazevac@gmail.com u navedenim rokovima sa neophodnim podacima.

Osoba za kontakt: Jasna Mihajlović, tel: 731-407; 064/8942-614



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...