Home / Lokalna samouprava / Knjaževac dobio nenamenski transfer Vlade – 20 miliona dinara (Video)

Knjaževac dobio nenamenski transfer Vlade – 20 miliona dinara (Video)

Opština Knjaževac dobila je od Vlade Republike Srbije nenamenski transfer u iznosu od 20 miliona dinara. Reč je o podršci započetim projektima i aktivnostima koje se trenutno realizuju u Knjaževcu.

Predsednik opštine Milan Đokić zahvalio je predsednici Vlade i ministrima na ukazanoj podršci , kao i na tome što su prepoznali trud lokalne samouprave da Knjaževac učini lepim, modernim i uspešnim gradom, saopšteno je iz Kabineta predsednika opštine.

U Knjaževcu se trenutno privodi kraju asfaltiranje Keja Veljka Vlahovića i ulica Cvetana Lazarevića, Radomira Ćirkovića i dela ulice 22. decembra. Ovaj važni posao realizovan je zajedničkim ulaganjem opštine Knjaževac, Ministrastva privrede i Evropske investicione banke.

Zajedničkim ulaganjem opštine Knjaževac, Ministarstva privrede i Evropske investicione banke, u Knjaževcu je potpuno novi izgled dobilo nekoliko gradskih ulica. Na zadovoljstvo Knjaževčana, posao je priveden kraju pre završetka građevinske sezone.




”Ovo je projekat u kome smo rekonstruisali Kej Veljka Vlahodvića, ulice Cvetana Lazarevića, Radomira Ćirkovića i krak ulice 22. decembra. Prethodno, rekonstrisali smo vodovodnu mrežu u ovim ulicama. Projekat je vredan trinaest i po miliona dinara. Ove godine, zahvbaljujući Putevima Srbije, urađeno je više od 20 kilometara puta od Knjaževca do Kalne. U toku je rekonstrukcija Keja Dimitrija Tucovića. Koristimo poslednje lepe dane da infrastrukturne radove privedemo kraju,” izjavio je medijima predsednik opštine Milan Đokić.

Projekat rekonstrukcije ulica, kao i nadzor nad radovima bili su povereni Preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju, a izvođač radova bilo je preduzeće Štrabag.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...